Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Velp Logo

Ontstoppen

WC verstopt Velp

Wij verhelpen jouw wc verstopping

VELP

WC verstopt Velp?

WC verstopt Velp? Een WC verstopping is altijd vervelend en niemand is er eigenlijk graag mee bezig. Helaas overkomt het iedereen wel eens. Buitenom dat het een vervelende klus is, is het ook nog eens een smerige klus en kan het voor vervelende stank overlast zorgen.

Er zijn vele methodes om je WC te ontstoppen. Een aantal hiervan worden in deze pagina besproken.

Laat je het liever door een ervaren loodgieter doen? Neem dan contact op met Ontstoppen Velp, dit kan via 026 301 23 79.

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten

Corona maatregelen

Bij ons bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen!

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Neem voordat je begint met het ontstoppen van de WC een aantal voorzorgsmaatregelen.

Bedek de vloer rondom de WC. Dit kan met een oude doek of een zeil. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen vuile spetters op je vloer komen. 

Ook hoef je zo achteraf niet nog extra veel schoon te maken.

Ontstoppen Velp Logo
Loodgieter ontstoppen Velp afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Eerst is het belangrijk om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Zo kan er zo effectief mogelijk te werk worden gegaan. Vaak zit er een object vast in de leidingen dat de verstopping veroorzaakt.

Wanneer er nog kleine kinderen in huis zijn, is er een grote kans dat er een luier of een speeltje in het toilet is gevallen. Dit zijn grotere objecten en hierbij is dus ook een grotere kans dat het niet goed wegspoelt. Ook is het hierbij noodzakelijk om een methode te gebruiken waarbij het vuil naar boven getrokken wordt. Dit zorgt ervoor dat de troep verderop niet opnieuw vast komt te zitten.

Is de leiding verstopt door iets dat flexibel is zoals: vet, papier, haren of zeepresten? Dan kan het ook makkelijk ontstopt worden door het spoelen te forceren.

Heb je liever dat dit smerige klusje gedaan wordt door een Ontstoppingsdienst Velp? Neem dan contact op met Ontstoppen Velp via 026 301 23 79.

 

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Wanneer de verstopping nog in de WC zichtbaar is, kun je de verstopping zelf vaak al verhelpen.

De oorzaak van dit soort verstoppingen zit hem vaak in de kronkel van de WC afvoer. Het is dan een kwestie van een paar rubberen handschoenen aantrekken en de verstopping er met de hand uithalen. Wanneer de verstopping is veroorzaakt door bijvoorbeeld papierresten is het mogelijk om dit alsnog door de WC te spoelen. Zorg er dan wel voor dat deze in kleine stukjes is gescheurd. Ons aanraden is om dit alsnog niet te doen en het gewoon in de prullenbak te gooien.

Bij grotere objecten moet je dit natuurlijk sowieso niet doen. Bijvoorbeeld een toiletrol moet je altijd in de prullenbak gooien.

Heb je vragen of wil je een afspraak met ons maken? Bel dan met een van onze vakmannen via 026 301 23 79.

 

Ontstoppen afvoer Velp
Ontstoppingsdienst Velp

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Worden verstoppingen in de leidingen veroorzaakt door iets dat flexibel is? Zoals vet, papier, haarresten en zeepresten? Dan is wasmiddel een goedwerkende methode.

Tevens is dit de meest goedkope methode voor het ontstoppen van je WC. Het proberen dus zeker waard!

Om deze methode te gebruiken pak je eerst een grote emmer met warm water. Gooi twee eetlepels wasmiddel in de WC. Giet daarna de emmer met warm water er achteraan. Het is belangrijk om het water vanaf ongeveer één meter hoogte in de WC te gieten.

Let op! Giet geen kokend water door de WC! Dit kan namelijk de porseleinen laag van het toilet afbreken.

Liever een professional die ernaar komt kijken? Neem dan contact op met de vakmannen van Ontstoppingsdienst Velp. Dit kan via 026 301 23 79.

 

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Als bovengenoemde methodes niet helpen kun je voor de ouderwetse WC ontstopper kiezen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ontstopper flexibel is. Dit kun je doen door de ontstopper even in warm water te houden. Dit zorgt er ook voor dat de ontstopper beter afsluit. Druk de ontstopper rustig in de toilet hals. Zorg er hierbij voor dat de gehele afvoer goed afgedekt is. 

Trek de ontstopper snel naar je toe. Herhaal dit een aantal keer. Hierdoor wordt er druk gecreërd en wordt de verstopping los getrokken.

Druk de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan! Dit kan voor ergere schade zorgen.

 

Ontstoppen Velp Leiding
WC verstopt Velp

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een zeer effectief hulpmiddel. Echter zitten hier ook weer risico’s aan verbonden. 

Zo kun je de binnenkant van de leidingen gemakkelijk beschadigen, iets dat je echt niet wil! Ook kan de veer halverwege afbreken en zo zorgen voor een nog ergere verstopping.

Wij raden je daarom ook altijd aan om dit door een professional te laten doen.

 

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Vaak lukt het mensen zelf niet om de verstopping te verhelpen. Zelfs nadat bovengenoemde methodes meermaals zijn toegepast. Soms zijn verstoppingen namelijk gewoon te hardnekkig. 

Dat is wanneer wij van Ontstoppen Velp in beeld komen. Wij beschikken over professionele apparatuur en garanderen dat we iedere verstopping kunnen verhelpen.

Onze loodgieters hebben jaren lange ervaring en zijn allemaal gecertificeerd. Verder helpen we je graag bij het preventieve onderhoud van je riolering en de inspectie ervan. En dat allemaal tegen de scherpste prijzen!

Geïnteresseerd? Twijfel niet en neem contact met ons op via 026 301 23 79 dit is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Graven riool Velp

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-velp

WC verstopt

WC verstopt Velp

Is je WC verstopt? En woon je in Velp of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Velp. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-velp-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Velp en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-velp-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Velp

Woon jij in Velp en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-velp-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Velp en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Velp.

Loodgieter Velp Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Velp en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Velp! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 301 23 79

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Velp

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Velp