Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Velp Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Velp

Wij verhelpen jouw riool verstopping

VELP

Riool ontstoppen Velp?

Riool ontstoppen VelpEen riool verstopping is natuurlijk erg vervelend. De snelste manier om dit te verhelpen is door het probleem zelf op te lossen. Dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Ook zul je jezelf afvragen hoe je dit eigenlijk zou moeten doen.

Op deze pagina worden er een aantal tips & tricks verteld. Wil je dat er een professional langs komt om het probleem op te lossen? Bel dan met 026 301 23 79 en we zullen een afspraak maken.

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten

Corona maatregelen

Bij ons bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen!

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Om de riolering te ontstoppen moet er eerst achterhaald worden waar de riolering verstopt zit.

Het water in de gootsteen kan gaan borrelen wanneer je de WC bijvoorbeeld doorspoelt. Of water dat in de wasbak blijft staan. Dit zijn voorbeelden waaraan je kunt verklaren dat er zich een verstopping in de riolering heeft opgedaan. Het is verstandig om in dit geval specialisten in te gaan schakelen. Bijvoorbeeld de vakmannen van Ontstoppen Velp.

Het kan zo zijn dat bepaalde leidingen verstopt zijn geraakt. Dit merk je aan water dat in de douchebak blijft staan of water in de gootsteen dat niet meer goed weg loopt. Vaak komt dit door haar en zeepresten die zijn blijven plakken. Zij zorgen voor een ophoping in de afvoer of achter de sifon. Dit allemaal kan zorgen voor erg vervelende verstoppingen

Om de bron te vinden is het een aanrader om een emmer met water door de afvoer te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaat is de leiding niet verstopt. 

Is dit niet het geval? Dan is de kans groot dat je last hebt van een verstopping. We raden je dan aan om contact met ons op te nemen via 026 301 23 79.

Ontstoppen Velp Logo
Loodgieter ontstoppen Velp afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Je kunt ervoor kiezen om je riool met een hogedrukreiniger te ontstoppen. Dit is een zeer effectieve en krachtige manier maar tegelijkertijd ook een erg risicovolle manier. Ons aanraden is dan ook om deze methode als laatste te gebruiken. Ga eerst voor de andere methoden zoals spoelen met soda, gebruik van een ontstoppingsveer of met een plopper. 

Ga je toch voor de hogedrukreiniger? Ga dan zorgvuldig te werk, je wilt natuurlijk niet dat de badkamer, WC of keuken overstroomt met smerig water. 

Om de hogedrukreiniger te gebruiken zet je als eerste de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Stom hem zo diep mogelijk. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Toch het risico niet willen nemen? Of gewoon liever dat er een professional naar komt kijken? Neem dan contact met ons op, dit kan via 026 301 23 79, vaak zijn we er dezelfde dag al!

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een ontstoppingsveer. Dit is vooral effectief bij een verstopping die wordt veroorzaakt door een prop restafval. Deze flexibele veer kan gemakkelijk meebuigen met iedere leiding. Wanneer je de veer gebruikt hebt moet je de afvoerbuis goed doorspoelen. Dit zorgt ervoor dat de afvoer niet opnieuw verstopt komt te zitten. Het beste is om het water vooraf eerst nog te mengen met soda.

Soda is ook effectief in combinatie met de ontstoppingsveer. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste aanslag loskomt van de rioolwand. Dit resulteert in een erg goede ontstopping.

Wil je dat er een gecertificeerde professional naar komt kijken? Bel ons dan via 026 301 23 79 en maak snel een afspraak.

Ontstoppen afvoer Velp
Ontstoppingsdienst Velp

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

De plopper is een zeer verantwoordelijke methode om de riolering te ontstoppen. De plopper bouwd geleidelijk druk op en zorgt zo dat de verstopping ontstopt wordt.

Om de plopper juist te gebruiken zet je de kop van de plopper tegen de wand van de afvoer. Zorg dat de afvoer wel helemaal afgedekt is. Wanneer de plopper goed vast zit kun je een aantal keer hard aan de plopper trekken. Vaak is het noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Wanneer het vuil los komt moet je de afvoer een keer goed doorspoelen met schoon water. Hierbij is het gebruik van soda weer een aanrader.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 026 301 23 79.

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is tot nu toe alleen nog naar voren gekomen als hulp middel dat achteraf gebruikt kon worden. Echter is soda opzich ook een handig hulpmiddel om je riool van de verstopping af te helpen.

Je kunt een schep soda in de afvoer doen en dit een tijdje in laten trekken. Spoel de afvoer hierna met kokend water door. Je kunt er dan ook nog voor kiezen om bij dit water soda te voegen. Dit proces moet je een aantal keer herhalen voor het beste resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Hierdoor is het ideaal voor het verwijderen van zeep en haarresten. Het meest effectief is dit dus ook bij het ontstoppen van je doucheputje en wastafel.

Is de riolering na meermaals proberen nog steeds verstopt? Neem dan contact de Ontstoppingsdienst Velp via 026 301 23 79.

 

Ontstoppen Velp Leiding
Riool ontstoppen Velp graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Er worden in Nederland veel verschillende ontstoppingsmiddelen aangeboden. Dit wordt veelal gedaan door supermarkten en bouwmarkten. Gebruik deze middelen niet! Ze hebben namelijk een bijtende werking en tasten zo dus ook de binnenkant van de leidingen aan. Dit geeft op de korte termijn resultaat (wat de bedrijven ook willen) maar zorgen op de lange termijn voor nog veel grotere problemen. 

Daarbij vervuil je ook nog eens het water dat naar de hoofdriolering stroomt.

Wij van Ontstoppen Velp kunnen je helpen bij een milieuvriendelijke en professionele oplossing. Voor een afspraak of vragen bel je met 026 301 23 79.

 

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Bij Ontstoppen Velp werken we met vakmannen die jaren lange ervaring hebben in het vakgebied. Ook zijn onze loodgieters allemaal gecertificeerd en beschikken ze over een VCA-diploma. Ook leveren wij een 24/7 spoedservice en werken we met de meest moderne apparatuur.

Maak snel een afspraak om je verstopping te verhelpen!

Woonachtig in Velp en omstreken? Ontstoppingsdienst Velp rekent geen voorrijkosten.

Bel met 026 301 23 79 om een afspraak te maken.

Graven riool Velp

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-velp

WC verstopt

Is je WC verstopt? En woon je in Velp of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Velp. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-velp-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Velp en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-velp-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Velp

Woon jij in Velp en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-velp-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Velp

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Velp en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Velp.

Loodgieter Velp Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Velp en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Velp! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Velp

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 026 301 23 79

Verstopping Velp

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Velp!

Riool Velp

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Velp Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Velp. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Velp

Bij ons heeft Ontstoppen Velp de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Velpse Voetbalclub Olympia

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Velp BV.

Brandweerkazerne Velp

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 301 23 79

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Velp

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Velp