Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Velp Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Velp

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

VELP

Afvoer verstopt Velp?

Afvoer verstopt Velp? Soms is het vinden van een goede oplossing voor het ontstoppen van je afvoer erg lastig. Wel zijn er erg veel gereedschappen die gebruikt kunnen worden. Maar hierbij speelt weer de vraag wat wel, en wat niet functioneert. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing. Op deze pagina worden een aantal handige tips & tricks uitgelegd.

Alles al geprobeert? Of gewoonweg geen zin om er naar te kijken? Je kan vrijblijvend bellen met 026 301 23 79 we zullen dan een afspraak maken. Vaak kunnen we al binnen 24 uur op locatie zijn.

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten

Corona maatregelen

Bij ons bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen!

Corona maatregelen

Bij ons bezoek houden wij ons aan de voorgeschreven maatregelen!

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Velp

Opzoek naar een ontstoppingsbedrijf in velp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ontstoppen Velp is snel ter plaatse. Vaak kunnen we dezelfde dag nog langs komen. Door onze jaren lange ervaring en gecertificeerde monteurs komen wij altijd met een passende oplossing. We garanderen je afvoer weer te kunnen ontstoppen.

Wanneer je op deze pagina niet alles kunt vinden wat je zocht is het ook mogelijk om ons te bellen voor vrijblijvend advies. We doen er alles aan om je verstopping te verhelpen.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Of wil je gewoon dat een van onze monteurs er eens naar kijkt? Bel dan 026 301 23 79 om een afspraak in te plannen.

 

Ontstoppen Velp Logo
Loodgieter ontstoppen Velp afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Een afvoer verstopping komt altijd op het verkeerde moment. Je bent druk en wil het probleem zo snel mogelijk verholpen hebben. Wij bieden een 24/7 spoedservice, waarbij we vaak dezelfde dag of binnen 24 uur op locatie kunnen zijn.

Voor afspraak of vrijblijvend advies bel je met de professionals van Ontstoppingsdienst Velp. Dit kan op nummer 026 301 23 79.

 

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Een verstopping kan zich voordoen bij verschillende elektrische apparaten. Het is hierbij goed mogelijk dat een van de filters te smerig is en zo voor een verstopping zorgt. Ons advies is dan ook om regelmatig de filters te controleren en eventueel schoon te maken.

Dit kan je doen door de filters in een warme sop te reinigen. Laat ze hierna goed drogen! Wanneer dit is gedaan kunnen ze terug geplaatst worden.

Door deze eenvoudige stap zou de verstopping verholpen kunnen worden.

Toch geen zin om er zelf naar te kijken? Bel dan naar 026 301 23 79 om een afspraak te maken met onze vakmannen.

Ontstoppen afvoer Velp
Afvoer verstopt Velp

Sifon

Sifon legen

Er is een grote kans dat je afvoer is voorzien van een sifon. Dit is een stankafsluiter die gemonteerd is op bijna alle afvoerbuizen. Het kan voorkomen dat de sifon niet meer goed werkt. Dit wordt meestal veroorzaakt door troep aan de binnenkant van de sifon. Hierdoor kan het water er niet meer goed doorheen vloeien.

Om dit probleem te verhelpen haal je gemakkelijk de sifon los en haal je het vuil eruit. Draai vervolgens de sifon er weer op. De kans is groot dat het water nu wel weer doorloopt.

Is je afvoer nog niet ontstopt? Bel dan 026 301 23 79 om een afspraak te maken.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een goede manier om je afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van zuiveringszout (baking soda).

Het beste is om eerst met een eetlepel een schep zuiveringszout door de afvoer te gooien en dit één dag in laten werken. De volgende ochtend pak je een emmer met water. Hierbij voeg je nog wat zuiveringszout toe. Giet de emmer met water en zuiveringszout langzaam door de verstopte afvoer. 

Als je een nog beter effect wil kan je ook nog azijn toevoegen aan het mengsel.

 

Ontstoppen Velp Leiding
Riool ontstoppen Velp graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om de afvoer te ontstoppen is door gebruik te maken van een plopper.

De kop van de plopper zet je eenvoudig over de hals van de afvoer. Beweeg de plopper krachtig op en neer op de gootsteen. Hiermee wordt zuigkracht gecreëerd. Hierdoor komt het vuil los te zitten. Het is verstandig om na de tijd even een emmer met water door de afvoer te spoelen. Dit om de laatste vuilresten mee te spoelen.

Wil je toch even dat er een professional naar komt kijken? Bel dan 026 301 23 79 om een afspraak te maken.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het gebruik van een ontstoppingsveer is een andere effectieve manier om je afvoer te ontstoppen. 

De ontstoppingsveer kan gemakkelijk door de leidingen gedrukt worden. Door zijn soepele vormgeving zal hij met de leiding mee bewegen. Gebruik bij het insteken niet teveel kracht, dit voorkomt beschadiging aan de binnenkant van de leiding. Wanneer de veer in de leiding zit is het een kwestie van duwen, trekken en draaien tot de verstopping zich ontstopt.

Doe dit allemaal wel voorzichtig en zorg er voor dat de veer niet afbreekt. Dit zorgt voor een nog groter probleem in de verstopping.

Als je wil dat onze professionals er even naar komen kijken kun je gemakkelijk contact opnemen met 026 301 23 79.

 

Graven riool Velp
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

De afvoer kan op verschillende manieren verstopt raken. Voorbeelden zijn tampons, opgepropte haren, chemisch afval en vetresten die door de afvoer gespoelt worden.

Een breuk in de leiding kan ook zorgen voor de verstopping. Vuil blijft hier namelijk in hangen en gaat zich ophopen. Dit zorgt uiteindelijk voor de verstopping.

Wat je ook vaak ziet gebeuren is dat boomwortels zich door de afvoerleidingen dringen. Vaak is dit het geval bij oudere leidingen. Doordat de boomwortels een deel van de doorstroming blokeren gaat zich hier een verstopping voor doen.

Een andere mogelijkheid is dat het riool niet goed is aangelegd. Dit kan ook voor de lange termijn vervelende situaties leveren.

Zo zijn er dus vele manieren waarop je afvoer verstopt kan raken. Bij meer informatie of een vraag over de beschikbaarheid bel je vrijblijvend met Ontstoppingsdienst Velp via 026 301 23 79.

 

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Je kan de problemen met je afvoer beter voorkomen dan genezen. Het is belangrijk om na te denken wat voor een spullen je allemaal door de afvoer gooit. Let er bijvoorbeeld op dat er geen frituurvet, olie of etensresten door de afvoer gespoeld worden.

Verstoppingen zijn er niet ineens. Ze vormen zich geleidelijk aan. Controleer daarom regelmatig je riolering, afvoer en wc op mogelijke verstoppingen. Dit voorkomt toekomstige verstoppingen.

De vakmannen van ontstoppen velp beschikken over goede en moderne meetapparatuur. Zo kunnen we gemakkelijk een controle doen op jou riolering. Intresse? Bel 026 301 23 79 om een afspraak te maken.

Loodgieter Velp Ontstoppen
WC ontstoppen Velp

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

De prijs voor de ontstoppingswerkzaamheden kunnen sterk variëren. Ook is Ontstoppen Velp met spoed beschikbaar.

Prijzen zijn afhankelijk van de reparaties, inspecties, ernst van de verstopping, gebruikte gereedschappen en aantal arbeidsuren.

Wel garanderen wij een eerlijke en prijs die meer dan marktconform is. Ook starten wij pas met de werkzaamheden wanneer jij daar akkoord voor hebt gegeven.

We gaan altijd voor de meest efficiënte oplossing!

Wil je dat we langskomen om de verstopping te verhelpen? Bel dan met 026 301 23 79 en we kijken wanneer we een afspraak kunnen maken.

Starttarief

97,50

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

29,-

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-velp

WC verstopt

Is je WC verstopt? En woon je in Velp of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Velp. Wij bieden snelle service: we zijn binnen een uur ter plaatse. Maak snel een afspraak!

loodgieter-velp-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Velp

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in Velp en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-velp-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Velp

Woon jij in Velp en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Of heb je last van een beginnende verstopping? Voorkom hardnekkige verstoppingen en laat een riool inspectie doen! Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-velp-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Velp en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppingsdienst Velp.

Loodgieter Velp Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Velp en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Velp! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Velp

Last van een verstopte afvoer? Zorg dat dit snel opgelost wordt.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Velp en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Ook bezitten al onze loodgieters een VCA-certificaat.

Neem nu contact op met Ontstoppingsdienst Velp. Wij zijn te bereiken op 026 301 23 79.

Verstopping Velp

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Velp

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Velp Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Velp. Altijd snelle, vakkundige service! 

Jumbo Velp

Bij ons heeft Ontstoppen Velp de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

Velpse Voetbalclub Olympia

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Velp BV.

Brandweerkazerne Velp

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

026 301 23 79

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Velp

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Velp